Reklam

• Güvenlik Durumu

Softonic incelemesi

Kath. Kiliselerde İbadetler: Katolik Seyyahlar İçin Olmazsa Olmazlar

Kath. Kiliselerde ibadetler, manastırlar, katedraller ve şapel gibi 13.000'den fazla kiliseyi haritada bulmanıza yardımcı olmak için dicendum tarafından geliştirilen ücretsiz bir Android uygulamasıdır. Uygulama, bir hizmetin bir saat içinde yapılacağını (yeşil), bir sonraki üç saat içinde yapılacağını (sarı) veya şu anda bir hizmetin olmadığını (kırmızı) gösteren pratik bir trafik ışığı sistemi içerir. Kullanıcılar kilise simgesine dokunarak temel bilgileri ve detaylı bir kilise profilini görüntüleyebilirler. Bu uygulama tatiller, günübirlik geziler veya iş seyahatleri için idealdir.

Bu uygulamanın diomira.de tarafından sağlanan bir hizmet olduğunu belirtmek önemlidir. Diomira.de, wiki prensibini kullanarak herkesin verileri güncelleyip tamamlamasına izin veren bir portaldir. Uygulamdaki veriler, yerel topluluğun güncelleme sürecine katılımıyla sınırlıdır. Bölgenizde herhangi bir eksiklik fark ederseniz, eksik bilgileri ekleyerek yardımcı olabilirsiniz. Teşekkür ederiz!

Program diğer dillerde mevcuttur

Kath. Kirchen Gottesdienste Android için

• Ücretsiz

• Türkçe dilinde
  • V 2.0

(0)
  • Güvenlik Durumu

Kath. Kirchen Gottesdienste hakkında kullanıcı değerlendirmeleri

Eğer Kath. Kirchen Gottesdienste denediniz mi? Düşüncelerinizi bırakın siz olun!

Reklam